Avoimet työpaikat Sunhouse.jpg

Tarjouslaskija, Helsinki

 

SUNHOUSE TYÖYHTEISÖNÄ

Sunhouse on suomalainen modernien puutalojen suunnitteluun ja toimittamiseen erikoistunut yritys. Meidät tunnetaan korkealaatuisista materiaaleista, upeasta arkkitehtuurista sekä iloisesta asiakaspalvelusta. Yrityksenä olemme perheenomainen yhteisö, jossa on mukava työskennellä kauniiden talojen ja mukavien asiakkaiden parissa. Suhtaudumme työhömme ylpeydellä ja vakavuudella, mutta muuten muistamme nauraa ja tehdä työpäivistä mahdollisimman miellyttäviä. Pienessä yrityksessä tekeminen on vapaata ja joustavaa, joskin aika ajoin kiireistä.

Työntekijät viettävät usein yhdessä myös vapaa-aikaa ja yritys pitää huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista viettämällä tiimipäiviä vähintään kaksi kertaa vuodessa. Olemme matkustaneet mm. Venetsian Biennale arkkitehtuuri näyttelyyn.

Kasvamme tasaista tahtia ja etsimme nyt uutta työntekijää laskemaan asiakkaillemme talopakettitarjouksia. 

 

TARJOUSLASKIJAN TOIMENKUVA JA KRITEERIT

Työtehtäväsi tulee olemaan Sunhouse-puutalopaketin hinnan laskeminen arkkitehdin piirustusten ja annetun toimitussisällön pohjalta. 

 

Haemme tehtävään henkilöä, jolla on: 

  • rakennusalan koulutus ja/tai kokemus;
    esimerkiksi rakentaja, rakennusmestari tai rakennusinsinööri 
  • keskittymiskykyä
  • intohimoa laskentatehtäviin
  • kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, muttei ole välttämätöntä

 

Tärkein valintakriteeri on pedantin tarkka luonne, jota vaaditaan työssä menestymiseksi. 

Hyvä huumorintaju ja yhteistyötaidot ovat myös tärkeitä kiireisen arjen keskellä. Natiivitason suomen kielen taito ei ole työssä välttämätöntä.
Aluksi perehdytämme sinut tuotteisiimme ja koulutamme käyttämään tarjouslaskentaohjelmaa. Työskentelet läheisesti tuotanto- ja hankintajohtajan kanssa, joka auttaa sinua toimimaan tehokkaasti työssäsi. Lisäksi työhösi kuuluu jatkuva yhteydenpito Sunhouse-myyjiin, joiden kanssa teet talopakettitarjouksia. Varsinaista asiakastyötä ei toimenkuvaasi kuulu, vaan saat työskennellä omassa rauhassa, omaan tahtiin.

Työssäsi tarvitset Excel - ohjelman osaamista.

MITÄ TARJOAMME SINULLE

Tehtävä on kokoaikainen ja jatkuva. Palkan suuruus neuvotellaan hakijan kanssa osaamisen ja kokemuksen perusteella.

Työpaikkasi sijaitsee viihtyisällä pääkonttorillamme Vallilassa (Hauhontie 4, Helsinki) hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Konttorilta pääsee sujuvasti moneen suuntaan pääväyliä kohti julkisilla, pyörällä, kävellen tai omalla autolla.

Saat työsi tueksi toimivat laitteet sekä kattavan koulutuksen.

Olemme aurinkoinen ja tiivis työporukka, jossa työkavereita tuetaan ja asiakkaista pidetään hyvää huolta.

 

Mikäli kiinnostuit työpaikasta, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää. Lähetä CV:si ja työhakemuksesi 24.8.2020 mennessä osoitteeseen:

valtteri.tanninen@sunhouse.fi

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi työpaikkaan liittyen. Soita meille ma-pe klo 10-17 puh. 0400 891 359