Avoimet työpaikat Sunhouse.jpg

Avoin hakemus

SUNHOUSE TYÖYHTEISÖNÄ

Sunhouse on suomalainen modernien puutalojen suunnitteluun ja toimittamiseen erikoistunut yritys. Meidät tunnetaan korkealaatuisista materiaaleista, upeasta arkkitehtuurista sekä iloisesta asiakaspalvelusta.

Yrityksenä olemme tiivis yhteisö, jossa on ilo työskennellä kauniiden talojen ja mukavien asiakkaiden parissa. Suhtaudumme työhömme ammattimaisella ylpeydellä ja vakavuudella, mutta muuten muistamme nauraa ja tehdä työpäivistä mahdollisimman miellyttäviä. Pienessä yrityksessä työskentely on vapaata ja joustavaa, joskin aika ajoin kiireistä.

Yhteishenki on tärkeää ja työntekijät viettävät usein yhdessä myös vapaa-aikaa. Yritys pitää huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista viettämällä tiimipäiviä vähintään kaksi kertaa vuodessa. Lisäksi olemme matkustaneet mm. Venetsian Biennale -arkkitehtuurinäyttelyyn.

 

JÄTÄ AVOIN HAKEMUS

Kasvamme tasaista tahtia ja etsimme jatkuvasti uusia tekijöitä vahvistamaan kasvua. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen rakennusalan ammattilaisten opastuksella. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Porvoossa.   

Haemme henkilöitä, joilla on: 

  • Rakennusalan koulutus ja/tai kokemus; esimerkiksi tai rakennusalan insinööri
  • Innostusta moderniin muotoiluun, arkkitehtuuriin ja rakentamiseen
  • Paljon positiivista ja nälkäistä asennetta
  • Hyvät yhteistyötaidot

 

Mikäli olet kiinnostunut Sunhousesta työpaikkana, haluamme ehdottomasti kuulla sinusta lisää.

Jätä hakemuksesi alla olevalla lomakkeella tai lähetä CV:si ja työhakemuksesi osoitteeseen:
info@sunhouse.fi

Voit myös soittaa meille ma-pe klo 10-17 puh. 020 79 33 060

Jätä työhakemus