Modernit talopaketit - Sunhouse

Talopaketit

Sunhousen talopaketit edustavat laatua, yksilöllisyyttä, pohjoismaista vähäeleisyyttä ja ripauksen kansainvälistä glamouria.

Talopakettimme koostuvat arkkitehtisuunnittelusta ja korkealuokkaisista rakennusmateriaaleista. Jokainen talomme suunnitellaan yksilöllisesti rakennuspaikan ja toiveidesi mukaisesti. Talomallistomme antaa hyvän lähtökohdan unelmiesi talon suunnitteluun. Uskomme, että suunnittelemalla jokaisen kodin yksilöllisesti, voimme tehdä Suomen kauneimpia koteja ja onnellisimpia asukkaita.

Suunnittelupalvelumme kattavat kaikki rakennusprojektin tarpeet alusta loppuun. Rakentamiseen suosittelemme kumppaniverkostostamme todistetusti luotettavia ja osaavia ammattilaisia aina paikallisesti.

Voit tilata talopaketin suoraan Sunhousen talomallistosta tai arkkitehtimme suunnittelemaan yksilölliseen taloon. Tarjoamme talopaketeillemme selkeän hinnoittelun.

MIKSI VALITA SUNHOUSE TALOPAKETTI?

1

Saat aidosti yksilöllisen talon, joka huomioi kaikki toiveesi ja istuu tontillesi täydellisesti.

2

Mietitty toiminnallisuus, viihtyisät tilat, kauniit yksityiskohdat ja turvalliset tekniset ratkaisut.

3

Korkealuokkaiset ja luonnonmukaiset materiaalit, jotka kestävät aikaa ja vanhenevat arvokkaasti.

4

Ekologiset rakenteemme ovat puhtaasti puuta, hengittäviä ja terveellisiä.

5

Rakentamisen ammattilaiset apunasi koko rakentamisen ajan.

Modernit talopaketit - Sunhouse
Modernit talopaketit - Sunhouse

Modernit talopaketit

Yksilöllinen arkkitehtisuunnittelu ja korkealaatuinen talopaketti helposti rakennettavana kokonaisuutena

Arkkitehtisuunnittelu on kiinteä osa Sunhousen talopakettia. Suunnittelua ohjaavat asukkaiden toiveet, unelmat sekä rakennuspaikan ominaisuudet ja määräykset. Lopputuloksena on aidosti yksilöllinen koti, joka istuu kauniisti ympäristöönsä. Hyvällä suunnittelulla ja oikeilla materiaalivalinnoilla voidaan rakentaa taloja, jotka kestävät seuraaville sukupolville.

Yhä enenevissä määrin rakentajat haluavat yksilöllisiä ja ajan hengen mukaisia taloja. Uskommekin, että jokaisella on luontainen tarve omannäköisen kodin rakentamiseen. Hyvä talo luo joka päivä riemua ja onnellisuuden tunnetta asukkailleen.

Talon rakentaminen voidaan jakaa suunnittelu-, toimitus- ja rakentamisvaiheisiin.

Talopaketin sisältö

Sunhouse talopaketin sisältö on jaettu perus- ja lisäosaan. Perusosa on säältä suojaan materiaalitoimitus. Lisäosa sisältää rakentamiseen tarvittavat suunnitelmat sekä ison osan rakkennustarvikkeista. Voit itse vaikuttaa talopakettisi materiaaleihin ja toimituslaajuuteen. Talopaketin ulkopuolelle jäävät materiaalit on helppo määrittää valitsemasi sisustussuunnittelijan ja muiden erikoissuunnittelijoiden avulla. Kumppaniurakoitsijamme viimeistelevät talosi haluttuun valmiusasteeseen asti.

 

Lataa opas

Talopaketin sisältöModernit-talopaketit-(5)
Precut-talopaketit
Talomme rakennetaan precut-järjestelmällä. Precut tarkoittaa nimensä mukaisesti esileikattuja rakennusosia, eli kaikki rakennusosat on sahattu suunnitelmien mukaisesti mittaansa ja lovettu millilleen oikein. Rakennusosat pakataan sopiviin nippuihin, suojataan säältä ja toimitetaan työmaalle. Näin talopaketin toimitus onnistuu haastaviinkin paikkoihin, kuten saaritoimitukset ja kohteet ilman kantavaa tieyhteyttä.

Precut-rakentaminen on ennen kaikkea joustava ja monipuolinen rakennustapa. Se antaa arkkitehtuurille rajattomat vapaudet, kun standardoidut osat eivät ole haittaamassa suunnitteluvaihetta. Silti precut tarjoaa kuitenkin suurta nopeusetua työmaalla ja kustannussäästöä kuljetuslogistiikassa sekä työmaasiisteydessä verrattuna esimerkiksi paikalla rakentamiseen pitkästä tavarasta.

Talopaketin hinta

Valmiiden talomallien hintatiedot löytyvät talomallistostamme perusosatoimitukselle. Pyydä tarjous talomallista myyjältämme. Arkkitehtiemme suunnittelemaan yksilölliseen taloon saat tarjouksen muutamassa viikossa. 

 

Modernit talopaketit - Sunhouse
Modernit talopaketit - Sunhouse
Modernit talopaketit - Sunhouse
Modernit talopaketit - Sunhouse

 

Arkkitehtimme ovat kokeneita rakentamisen asiantuntijoita, joilla on kokemusta yli 600 puutalon suunnittelusta. Huippukorkea suunnittelun laatu takaa onnistuneen rakentamishankkeen. Arkkitehtimme ovat apunasi koko rakentamishankkeen ajan.

Kerro meille projektistasi