header sunhouse rakentamispalvelut_1.jpg

rakentamispalvelut

 

Sunhousella ei ole omaa rakennustoimintaa, mutta tarjoamme rakentamispalveluja luotettavien kumppaneidemme kautta. Saat halutessasi koko urakoinnin alusta loppuun ulkoistettuna tai voit tilata vain yhden osaurakan.

Urakointi on selkeää hahmottaa kolmeen osaan jaettuna:

- perustaminen
- talopakettiasennus
- viimeistely

Todellisuudessa kaikki vaiheet pitävät sisällään monta muuta aliurakkaa ja kokonaisuus vaatii tarkkaa suunnittelua sekä projektinjohtoa. 

 

Kuva_Perustaminen-asennus-viimeistely_2.jpg

 

 

NOPEAA, KESTÄVÄÄ, KAUNISTA

 

Meille on tärkeää, että talojemme rakentaminen on kustannustehokasta ja ripeää. Lopputuloksen tulee silti olla tyylikäs ja kestävä. Sunhousen toteuttama talo on rakenteiltaan terveellinen ja kestää aikaa.

Olemme todenneet, että puusta paikalla rakentaminen on monessa mielessä loistava rakennustapa. Sitä on harjoitettu menestyksekkäästi satoja vuosia. Paikalla rakentaen voidaan varmistaa, että rakenteista tulee toimivia, kestäviä ja tiiviitä. Paikalla rakentaminen mahdollistaa rakennuksen istuttamisen kauniisti rakennuspaikkaan ja antaa vapauksia tehdä yksilöllisiä ratkaisuja. Kuitenkin ns. pitkästä tavarasta rakentaminen on hidasta, koska mittatarkkojen kappaleiden leikkaaminen työmaalla on työlästä ja aikaa vievää. Pitkästä tavarasta syntyy myös suuri määrä hukkatavaraa ja oikean materiaalimäärän arvioiminen on haastavaa. Tämä kasvattaa usein työkustannuksia ja pidentää rakentamisaikaa.

Tästä syystä olemme valinneet rakennustemme toteutustavaksi PRE CUT -järjestelmän, jossa puurakennuskomponentit työstetään oikean mittaisiksi tehtaalla ja kootaan työpiirustusten mukaan työmaalla. Järjestelmässä yhdistyvät esivalmistuksen ja paikalla rakentamisen parhaat puolet. Esivalmistuksessa valmistetaan sopivan pieniä komponentteja, jolloin osia voidaan kuljettaa haastaviinkin rakennuspaikkoihin, kuten saaristoon. Paikalla rakentaminen PRE CUT -komponenteista on esivalmistuksen myötä nopeaa ja vaivatonta, eikä hukkamateriaalia synny tarpeettomasti. Mittatarkka rakennuskomponenttien työstäminen tehdään kuivissa sisätiloissa eikä vaihtelevissa sääolosuhteissa työmaalla.

Olemme lukuisten toteutuneiden projektien perusteella kartoittaneet luotettavimmat ja tehokkaimmat puurakennusurakoijat, joita käytämme kohteidemme rakentamisessa ja joita voimme lämpimästi suositella asiakkaillemme.

 sunhouse_rakentaminen6.jpg

 

Lue lisää sivujemme Opi -artikkeleista, joissa syvennymme rakentamisen vaiheisiin.

Ota yhteyttä Sunhouseen!