header sunhouse rakentamispalvelut_1.jpg

rakentamispalvelut

 

Rakentaminen Sunhousen kanssa on helppoa ja selkeää. Kilpailutamme talosi urakoinnin Sunhouse-kumppaniurakoitsijoilta, jolloin saat taatusti parhaan porukan tontillesi. Urakoinnin voi pilkkoa osiin toiveidesi mukaisesti – saat halutessasi koko urakoinnin alusta loppuun ulkoistettuna tai voit tilata vain runkopystytyksen säältä suojaan.

 

URAKOINTI ALUSTA LOPPUUN ULKOISTETTUNA TAI SÄÄLTÄ SUOJAAN -RUNKOPYSTYTYS

 

Urakointi on selkeää hahmottaa kolmeen osaan jaettuna:

- perustaminen
- talopakettiasennus
- viimeistely

 

Kuva_Perustaminen-asennus-viimeistely_2.jpg

Todellisuudessa kaikki vaiheet pitävät sisällään monta muuta aliurakkaa ja kokonaisuus vaatii tarkkaa suunnittelua sekä projektinjohtoa. Pidämme huolen, että prosessi liikkuu eteenpäin mutkattomasti.

 

NOPEAA, KESTÄVÄÄ, KAUNISTA

 

Meille on tärkeää, että talojemme rakentaminen on kustannustehokasta ja ripeää. Lopputuloksen tulee silti olla tyylikäs ja kestävä. Sunhousen toteuttama talo on rakenteiltaan terveellinen ja kestää aikaa.

Sunhouse valmistaa talot esivalmistetulla, eli PRE CUT -järjestelmällä, joka on laadukas, nopea ja edullinen rakennustapa.

PRE CUT-puukomponentit työstetään millilleen oikeaan mittaan ja muotoon tehtaassa, jonka jälkeen ne pakataan sopivan pieniin nippuihin, jotta kuljetus hankaliinkin paikkoihin onnistuu helposti. Tutkimme rakentamisen tehokkuutta jatkuvasti ja PRE CUT on Sunhouse-rakennuttajille aina kustannustehokkain tapa rakentaa.

Sunhousen talot rakennetaan alusta loppuun työmaalla osaavien ammattilaisten toimesta. Näin valmistetaan tutkitusti tiiveimpiä ja terveimpiä rakennuksia. Esivalmistettujen osien kanssa hukkamateriaalia ei synny ja rakentamisen jälki on laadukasta.

 

sunhouse_rakentaminen6.jpg

 

Lue lisää sivujemme Opi -artikkeleista, joissa syvennymme rakentamisen vaiheisiin ja budjetointiin.

Ota yhteyttä Sunhouseen!