hero image q2_1.jpg

kuutio q2

Q2 talo rakentuu sydänosan ympärille, johon on sijoitettu molemmissa kerroksissa kaikki märkätilat, talotekniikka, portaikko sekä takka. Molemmissa kerroksissa tilat kietoutuvat luontevasti sydämen ympärille ja kustakin tilasta avautuu näkymät ulos luontoon. Suuret aukot neljään ilmasuuntaan päästävät valon sisälle parhaalla mahdollisella tavalla eri vuorokauden aikoina. Tilajärjestely on tehty siten, että alakerta on oleskelua ja toimintaa varten, yläkerrassa sijaitsee lepo- ja saunatilat. Talon aumakaton alle muodostuu ullakkotila, joka on mahdollista ottaa käyttöön mikäli asukkaat tarvitsevat lisätilaa.

Talon ”kuoreen” on liitetty uudella tavalla kiintokalusteet ja ne tuodaan osaksi arkkitehtuuria. Syntyy vaikutelma paksuista seinistä ja näin myös ikkunasyvennyksiin muodostuu oma erityinen luonteensa. Kuutiomaisen massan ansiosta, jossa jokainen julkisivu on samankaltainen, talon sijoitettavuus tontille paranee.

 

LATAA Q2-ESITE

 

Muotoilutoimisto Poiat suunnitteli Q2 taloon kolme erilaista sisustuskonseptia, joita Sunhousen asiakkaat voivat halutessaan käyttää:

Berlin Mitte on sisustustyyli, joka saa vaikutteensa maailman suurkaupungeista ja urbaanista sykkeestä. Sen värimaailma on rauhallinen ja jopa utuinen ja materiaalit ovat pääosin karheita. Vahvojen kontrastien sijaan tyylissä on oleellista harmonia ja yhteensopivuus. Mikään pinta ei ole puhtaan valkoinen, vaan kaikessa on pieni ripaus sävyä.

Classic Geneva, joka on ilmeeltään arvokas ja ylellinen. Tässä tyylissä estetiikka perustuu klassiseen tyyliin, jossa tumma puu, lämpimän sävyiset luonnonkivet, teräs ja lasi ovat vahvasti esillä. Värimaailma koostuu pääosin tumman harmaan eri sävyistä. Classic Geneva tyyli on melko maskuliininen.

New Copenhagen tyylin lähtökohtana on moderni skandinaavinen sisustustyyli, joka on saanut uuden tulkinnan Yhdysvaltojen itärannikon tyyliniekkojen keskuudessa. Ominaisia elementtejä ovat mm. kovien betonisten lattiapintojen ja perinteisen maalatun puupaneloinnin yhdistäminen. Tummat ja jopa mustat yksityiskohdat antavat tälle tyylille ryhtiä.

Suunnittelija: Muotoilutoimisto Poiat
Asuinpinta-ala: 82,5 m² (1. kerros) + 66 m² (2. kerros)
Kerrosala: 180,5 m2
Puuosatoimituksen hinta: Alk. 158 440€
Puuosatoimituksen sisältö: lue mitä hinta sisältää >>


Sunhouse_poiat_q2_ext01.jpgSunhouse_poiat_q2_plan.jpg

LATAA Q2-ESITE

 

Kiinnostuitko tästä mallista? Ota yhteyttä Sunhouseen!