Palvelut heroheader kork580.jpg

palvelut

Sunhouse suunnittelee moderneja puutaloja ja toimittaa ne helppoina talopaketteina. Yli 90% kohteistamme on arkkitehdin yksilöllisesti suunnittelemia.

Suunnittelupalvelumme kattavat kaikki rakennusprojektin tarpeet alusta loppuun. Rakentamisen palvelut toteutetaan paikallisesti koko maan kattavan kumppaniverkostomme avulla. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme todistetusti luotettavia ja osaavia ammattilaisia työmaallesi läheltä rakennuspaikkaa.

Ota yhteyttä alueesi Sunhouse-edustajiin >>, niin autamme suunnittelemaan rakennusprojektiasi.

Arkkitehtisuunnittelu

Arkkitehtisuunnittelu on Sunhousen talopaketin sielu ja sydän. Arkkitehti pystyy suunnittelullaan vaikuttamaan suuresti paitsi talon ulkonäköön ja toimivuuteen, myös budjettiin.

Lue lisää

Sisustussuunnittelu

Sisustussuunnittelussa määritetään kaikki talon pintamateriaaleista kiinto- ja irtokalusteisiin asti. Sunhousen sisustussuunnittelijat ovat koulutettuja ja kokeneita ammattilaisia.

Lue lisää

Erikoissuunnitelmat

Erikoissuunnitelmilla tarkoitetaan erityistä ammattiosaamista vaativaa suunnittelutyötä. Suunnitelmien teettäminen Sunhousella talopaketin yhteydessä on mutkatonta ja kätevää.

Lue lisää

Rakentamispalvelut

Sunhousen talot rakennetaan PRE CUT -materiaaleista nopeasti ja helposti. Tilatessasi talopaketin Sunhouselta, suosittelemme paikallista ja kokenutta Sunhouse-rakentajaa.

Lue lisää

 

Laskurit

Kätevien laskureiden avulla voit suoraan nettisivuilla laskea paljonko arkkitehdin luonnospiirustukset tai sisustussuunnitelma tulee sinulle maksamaan:

 

Laske arkkitehtisuunnittelun hinta

 

Laske sisustussuunnittelun hinta