Palvelut heroheader kork580.jpg

palvelut

Sunhouse suunnittelee moderneja puutaloja ja toimittaa ne helppoina talopaketteina. Yli 90% kohteistamme on arkkitehdin yksilöllisesti suunnittelemia.

Suunnittelupalvelumme kattavat kaikki rakennusprojektin tarpeet alusta loppuun. Rakentamisen palvelut toteutetaan paikallisesti koko maan kattavan kumppaniverkostomme avulla. Näin pystymme tarjoamaan asiakkaillemme todistetusti luotettavia ja osaavia ammattilaisia työmaallesi läheltä rakennuspaikkaa.

Ota meihin yhteyttä, niin autamme suunnittelemaan rakennusprojektiasi.

Arkkitehtisuunnittelu

Arkkitehtisuunnittelu on Sunhousen talopaketin sielu ja sydän. Arkkitehti pystyy suunnittelullaan vaikuttamaan suuresti paitsi talon ulkonäköön ja toimivuuteen, myös budjettiin.

Lue lisää

Talopaketit

Talopakettimme koostuvat arkkitehtisuunnittelusta ja korkealuokkaisista rakennusmateriaaleista. Talomallistomme antaa hyvän lähtökohdan unelmiesi talon suunnitteluun.

Lue lisää

Erikoissuunnitelmat

Erikoissuunnitelmilla tarkoitetaan erityistä ammattiosaamista vaativaa suunnittelutyötä. Suunnitelmien teettäminen Sunhousella talopaketin yhteydessä on mutkatonta ja kätevää.

Lue lisää

Rakentamispalvelut

Sunhousen talot rakennetaan PRE CUT -materiaaleista nopeasti ja helposti. Tilatessasi talopaketin Sunhouselta, suosittelemme paikallista ja kokenutta Sunhouse-rakentajaa.

Lue lisää

 

Laskurit

Kätevien laskurien avulla voit laskea paljonko arkkitehdin luonnospiirustukset tai sisustussuunnittelu tulee sinulle maksamaan.

   Arkkitehtisuunnittelu   

Laske hinta

 

   Sisustussuunnittelu   

Laske hinta