<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1045066908889584&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

uutiset

Video kuvauksista Glorian kodin kanssa

Erkka

Oletko miettinyt mitä sisustuskuvauksissa tapahtuu ja miltä kodit näyttävät oikeasti? Nyt salaisuuksien verhoja raotetaan. 

Glorian koti saapui Sunhousen asiakkaan vastavalmistuneeseen huvilaan tekemään juttua. Upea talo esiteltiin viimeisimmässä Glorian kodin maaliskuun numerossa. Jos et ole vielä lukenut lehteä, nappaa numero viimeistään nyt ostoskoriin vaikkapa seuraavalla kauppareissulla. Lehtiartikkelin kuvien ja tämän videon lisäksi sinä voit päästä ihan livenä tutustumaan tähän taloon taloesittelyssä sunnuntaina 10.4.2016. Tervetuloa!

Videon maisemat ovat vähän talvisia näin kauniin kevään keskellä, muttei anneta sen masentaa. Nauttikaa videosta ja ilmoittautukaa mukaan tutustumaan tähän vapaa-ajan asuntoon!

 
 

Katso kuvia talosta ja ilmoittaudu mukaan

P.S. Muistatko rakennusaikaisen kameran, josta seurasimme talon valmistumista silmä kovana puolen vuoden ajan? Se oli juuri tämä talo! Käy kurkkaamassa edellisen blogipostauksen koostevideo tästä>>