Valokuvia valmistuneista kohteista, vapaa-ajan asunto

Suuri omakotitalo Järvenpäässä

Moderni musta omakotitalo tosiaan erottuu kaupunkikuvassa edukseen. H-mallinen puutalo Järvenpäässä ihastuttaa suurella koollaan, mielenkiintoisella muodollaan ja miellyttävällä toimivuudellaan.

Tämä koti on suunniteltu modernille perheelle. Sisäänkäynti on juhlava, sillä eteinen on sijoitettu talon keskelle. Eteisestä aukeaakin näkymät moneen suuntaan. Talo on monitahoinen, mutta suunniteltu helppoa ja sujuvaa arkea ajatellen. Suuret lasipinnat pitävät tunnelman avarana ja huoneet valoisana. Olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat samaa suurta tilaa. Tässä huoneessa kelpaa järjestää juhlia hienollekin väelle. Kylpytilat ja lasten makuutilat on sijoitettu talon toiseen siipeen. Vanhempien makuuhuone on olohuoneen ja avokeittiön seinän takana eri puolella taloa.

Suunnittelija: Kalle ja Inga Oikari, rakennusarkkitehti
Asuinpinta-ala: 166,5 m²
Kerrosala: 240 m²
Ulkomitat: 22 m x 16,6 m

Moderni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo JärvenpäässäModerni omakotitalo Järvenpäässä