Valokuvia valmistuneista kohteista, vapaa-ajan asunto, sauna

Talo Kemiönsaaressa

Kemiönsaareen, Kasnäsin eteläpuolella sijaitsevalle saarelle rakennettiin vapaa-ajan asunto ja sauna. Rakennuspaikka on saaren kärjessä, mistä merimaisemat aukeavat avarasti pohjoisesta etelään.

Rakennus koostuu eri kokoisista massoista, jotka on sijoitettu asteittain seuraten saaren kärjen muotoa. Jokaisella huoneella on oma maisema ja tunnelma, joka vaihtelee auringon kierron mukaan. Samalla rakennuksen taakse saatiin suojaisa länsipiha, jossa voi viettää iltaa pienestä saaristotuulesta huolimatta. Rakennuspaikan puusto haluttiin säilyttää mahdollisimman eheänä. Puusto muodostuu muutamista vyöhykkeistä ja niiden väliin jäävästä avokalliosta, johon päärakennus sijoitettiin. Saunarakennukselle paras paikka löytyi pienen poukaman läheisyydestä, missä se saa suojaa sitä ympäröivästä puustosta.

 

Suunnittelija: Kalle Oikari ja Hannes Häkkinen

Vapaa-ajan asunto 100 m²
Tilat:
tupa, eteinen, makuuhuone x 2, wc, katettu terassi, kesäkeittiö

Talousrakennus 15 m²
Tilat:
varasto, huussi

Saunarakennus 20 m²
Tilat:
löylyhuone, pesuhuone, saunatupa, katettu terassi

 

Talo Kemiönsaaressa

Sisäseinät ja -katto on verhoiltu valkovahatulla puupaneelilla ja myös lankkulattia on käsitelty vaaleaan sävyyn. Minimalistinen sisustus korostaa talon selkeää arkkitehtuuria ja katse kiinnittyy erityisesti maisemaan. Keittiössä vino sisäkatto tuo tilaan avaruutta sekä rajaa avointa tilaa ulkoarkkitehtuurin tavoin omaksi osiokseen.

Talo Kemiönsaaressa

Talo Kemiönsaaressa

Talo-Kemiönsaaressa-(470)

Talo Kemiönsaaressa

Talo Kemiönsaaressa

Takapiha säilyy viihtyisänä hieman tuulisemmallakin säällä. Merimaisemaa pääsee kuitenkin katselemaan rakennuksen ikkunoiden kautta. Lehtikuusiterassi on saanut jo kauniin harmaan sävyn. 

Talo Kemiönsaaressa

Saunarakennus sijaitsee 10 metrin päässä vesirajasta heti rantapuiden takana. Saunatuvassa sisäverhous on vapaa-ajan asunnon tavoin vaalea. Pesu- ja löylyhuoneessa sisäverhous on harmaaksi sekä mustaksi käsiteltyä haapaa. Lattia on lämpökäsiteltyä mäntyä. 

Talo Kemiönsaaressa

Talo Kemiönsaaressa

Talo Kemiönsaaressa

Talo Kemiönsaaressa

Sunhouse-S1632-asemaluonnos

 

KIINNOSTUITKO? OTA MEIHIN YHTEYTTÄ.

 

Ota yhteyttä Sunhouseen