Saari_hero.jpg

raksablogi, asuntomessut 2017

Talo Vahvaselän keittiössä

Vierailija

Saara ja Sami Vahvaselkä valitsivat keittiö- ja kiintokalustetoimittajaksi kotimaisen, Salossa valmistetun Saari-keittiön. Kalusteissa päädyttiin yhtenäiseen kokonaisuuteen ja ajattomiin valintoihin, mitkä kestävät käytön lisäksi myös aikaa. Kalusteet ovat kauttaaltaan struktuurimattamaalattuja valkoisia Venezia-malliston kalusteita. Työtasot ovat myös mattapintaista Fenix-täyslaminaattia.

Saari® valmistaa mittatilaustyönä korkealaatuisia keittiöitä ja muita kiintokalusteita. Saari-keittiöihin tiivistyy vuosikymmenien vankka kokemus suomalaisesta puusepäntaidosta yhdistettynä palkittuun kotimaiseen muotoiluun ja innovatiivisiin ratkaisuihin. Saari-keittiöissä materiaaleihin, ajattomuuteen ja toimivuuteen on kiinnitetty suurta huomiota, mekanismeina käytetään vain huippuluokan kestäviksi testattuja komponentteja. Tuotteet ovat viimeistelytason lisäksi myös rakenteellisesti markkinoiden laadukkaimpia.

Osaavien jälleenmyyjien kautta Saari-keittiöt ovat muiden huippumerkkien tavoin edustettuna Suomen lisäksi muun muassa Ruotsissa, Norjassa, Sveitsissä, Englannissa sekä Venäjällä. Lisäksi vientiprojekteja on ollut useihin eri maihin.

 

Lataa Talo Vahvaselkä -messuesite

Talo Vahvaselkä Saari-keittiö.jpg

KOTIMAISTA PUUSEPÄNTAITOA

Saari-keittiöiden tarina alkoi vuonna 1993 Salossa, jossa edelleen valmistetaan omalla tehtaalla kaikki tuotannon vaiheet. Ammattitaitoiset puusepät ja moderni tuotanto takaavat tuotteiden mittatarkkuuden, korkean laadun sekä tasalaatuisuuden ja varmat toimitukset. Tarkasti valikoidut aidot materiaalit, korkealaatuinen puusepäntyö viimeisintä tuotantoteknologiaa hyödyntäen ja huippuluokan käsityönä tehty viimeistely luovat hienostuneen lopputuloksen. Jokainen Saari-keittiö on asiakkaalle räätälöity yksilöllinen kokonaisuus.

Osoituksena korkeasta ammattitaidosta alallaan vuonna 2006 Saari-keittiöitä valmistava Pinjasto Oy valittiin vuoden yritykseksi puusepänteollisuudessa yli 500 puusepänteollisuuden yrityksen joukosta ja palkittiin Lignum Fennicum –palkinnolla.

Pinjasto Oy on edelleen ainoa keittiökalustevalmistaja, joka on saanut arvostetun palkinnon.

JOKAINEN SAARI-KEITTIÖ ON YKSILÖLLINEN

Saari-keittiöiden laaja ja ajaton tuotevalikoima pitää sisällään sekä moderneja että perinteisiä vaihtoehtoja. Puulaatujen kattava valikoima, vapaasti värikartastoista valittavat sävyt ja eri pintakäsittelyvaihtoehdot täyttävät myös vaativat tarpeet yksityiskodeista julkisiin tiloihin sekä haastaviin edustuskohteisiin. Jokainen keittiö valmistetaan aina tilauksesta.

PUHDASLINJAISTA SUOMALAISTA MUOTOILUA

Saari-keittiöt ovat olleet kansainvälisesti esillä lukuisissa sisustus- ja arkkitehtuurijulkaisuissa sekä monilla kansainvälisillä areenoilla, kuten Design Museumissa Lontoossa vuonna 2000 sekä Design Forumissa Helsingissä jo vuonna 1993. Vuonna 2006 Versio 1 mallisto valittiin ainoana suomalaisena keittiönä Finnish Design Yearbook –julkaisuun. Harri Koskisen suunnittelema Saari Silta -malli on saanut Fennia Prize-kunniamaininnan vuonna 2014. Useat kansainvälisesti tunnetut suunnittelijat luottavat Saari-keittiöihin.

Talo Vahvaselkä Saari-keittiö.jpg

Talo Vahvaselkä Saari-keittiö.jpg

Teksti: Pinjasto Oy