rakentamisvaihe

Mitä talopakettiin ei kuulu?

Erkka

Talopaketti koostuu kymmenistä nipuista runkopuuta, paneelilautaa, kiinnitystarvikkeita, ikkunoita ja ovia sekä paljon muuta rakennusmateriaalia. Se mitä talopakettiin ei kuulu, on varmasti lähes yhtä kiinnostavaa kuin mitä talopakettiin kuuluu.

Talopaketin mukana saa kauttamme kaiken talonrakentamisen työn ja suunnitelmat – joskaan ei omilta työntekijöiltämme. Sunhouse on kerännyt kymmenen vuoden aikana eri alojen ammattilaisista koostuvan verkoston luotettaviksi ja osaaviksi todetuista tekijöistä. Tästä koko Suomen kattavasta verkostosta uskallamme suositella varmuudella hyviä työntekijöitä.

Jokainen Sunhousen talopaketti on erilainen, sillä asiakas saa itse määrittää materiaalit sekä sen, kuinka kattavan paketin haluaa. Seuraavat asiat eivät tämän artikkelin kirjoitushetkellä kuitenkaan kuulu talopaketteihimme: perustukset, urakointipalvelut, keittiöt, kodinkoneet, LVIS-materiaalit, kaapistot, sisustusmateriaalit ja märkätilojen pinnoitteet. Saunat sen sijaan myydän talopaketin mukana kokonaisuuksina (joskin ilman kiukaita).

Sunhouse-Talopaketin-sisalto

Sunhousen talopakettiin ei myöskään kuulu savupiippuja, hormeja, takkoja ja uuneja – ne saa helposti tilattua paikalliselta ammattilaiselta. Sunhousella on moniin tulisijatoimittajiin läheiset välit, kysy vinkkejä myyjältämme. Paketti ei sisällä kattoturvatuotteita, kuten kävelysiltoja, tikkaita ja lumiesteitä, vaan ne kannattaa tilata paikalliselta pellittäjältä piipun pellitysten yhteydessä.

Miksi Sunhouse ei myy kaikkea rakentamisen materiaalia talopaketin mukana?
Syy on yksinkertainen: keskitymme vain niihin talopaketin rakennusosiin, jotka ovat valmistuvan talon lopputuloksen kannalta oleellisimpia, ja joissa oma erikoisosaamisemme on korkeimmillaan. Arvioimme jatkuvasti talopakettimme tarjonnan laajuutta ja asiakkailta saatava palaute ohjaa erittäin suurelta osin tarjontamme sisältöä.

 

Lataa Opas #1 arkkitehdin 10 vinkkiä taloprojektin aloittamiseen