uutiset

Sunhouse Linjakas talo S355 on Suomen kaunein koti 2017

Silja

Sunhousen arkkitehtien suunnittelema talo valittiin voittajaksi Suomen kaunein koti 2017 -sarjassa. Voittaja valittiin yleisöäänestyksellä 10 finalistin joukosta, kaikkiaan sarjassa esiteltiin 30 kaunista kotia. 

Luvialaisen talon ovat suunnitelleet Sunhousen arkkitehdit Kalle ja Inga Oikari. Kaunis kokonaisuus on mukana Sunhousen Linjakkaat talot -mallistossa, jossa se tunnetaan mallinimellä S355. Se on yksi Sunhousen myydyimpiä talomalleja. 
Katso S355-mallin esittely tästä >>

Suomen kaunein koti 2017

Talo sijaitsee meren rannalla, upeiden maisemien äärellä. Arkkitehtien ideana oli muodostaa kylämäinen pihapiiri, jossa on erilaisia tiloja ja vaihtelevia tunnelmia. Tämä onnistui suunnittelemalla kokonaisuus useammasta rakennuksesta: päärakennuksesta, saunasta ja vierasmajasta. Yhdessä ne muodostavat monessa tasossa kulkevan, jännittävän kokonaisuuden. Suunnittelua hankaloitti hyvin rajallinen rakennusoikeus, 100 krs-m2. Rakennuksia yhdistää lasitetun terassin ylle sijoitettu kattoterassi, josta avautuvat kauniit näkymät pihan yli merelle. Talon erikoisuutena on kahteen kerrokseen rakennettu parvisauna, jossa alakertaan on sijoitettu pesutilat ja lauteet on nostettu ylös parvelle. 

 

LATAA S355-MALLIESITE

Suomen kaunein koti 2017

Suomen kaunein koti 2017Suomen kaunein koti 2017

Sunhousen arkkitehti Kalle Oikari kävi Huomenta Suomi -ohjelmassa kertomassa, kuinka Suomen kauneimman kodin suunnittelu eteni. Katso video MTV3:n sivuilta >>