Taloesittely Kemiönsaaressa

uutiset, taloesittelyt

Taloesittely Kemiönsaaressa 23.4.2023

Valtteri

Sunhouse järjestää taloesittelyn Kemiönsaaressa sunnuntaina 23.4. klo 10–17.

 

Esittelykohde

Esittelykohteena on arkkitehtiemme suunnittelema vapaa-ajan asunto ja sauna. Kohde sijaitsee merenrannalla, luoteeseen suuntautuvalla rinnetontilla. Vapaa-ajan asunnossa on kolme makuuhuonetta, joista kahdesta on merinäköalat ja oma käynti terassille. Parvisänkyjen ansiosta asunnossa majoittuu mukavasti kahdeksankin henkilöä. Keittiö, ruokailu- ja oleskelutilat on sijoitettu päämaiseman puolelle yhteen tilaan. Merimaisemat välittyvät sisätiloihin upeasti suurten ikkunoiden kautta. Sisätilat jatkuvat katetulle terassille, missä on kesäkeittiö sekä erillinen varasto. Katetulla terassilla on varaus ulkotakalle ja lasitukselle. Vapaa-ajan asunto on kerrosalaltaan 103,0 m² ja huoneistoalaltaan 85 m².

Rantasauna sijaitsee korkeusasemaltaan noin neljä metriä alempana vapaa-ajan asuntoon nähden. Saunassa on tupa, pesuhuone, wc, löylyhuone ja tilava katettu terassi, joka on varustettu porealtaalla. Tupa toimii pukuhuoneena ja tilat riittävät hyvin myös vieraiden majoittamiseen. Pesuhuoneesta on oma käynti etuterassille, mistä on kulku rantaan. Saunarakennus on kerrosalaltaan 25 m² ja huoneistoalaltaan 20 m².

Tutustu taloon luonnosgalleriassa Sunhouse S190161

 

ILMOITTAUDU MUKAAn

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän Sunhouse-taloon. Paikalla on Sunhousen henkilökuntaa, joiden kanssa voit keskustella omasta rakennusprojektistasi. Samalla saat vinkkejä talon suunnitteluun ja rakentamiseen. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Myös lapset ovat tervetulleita!

 

 

KIITOS KAIKILLE OSALLISTUNEILLE!

Katso kuvia talosta.

Vapaa-ajan asunto ja sauna Kemiönsaaressa

Vapaa-ajan asunto ja sauna Kemiönsaaressa