Sunhouse S200216

uutiset, taloesittelyt

Taloesittely Sysmässä 19.6.2022

Valtteri

Sunhouse järjestää taloesittelyn Sysmässä sunnuntaina 19.6. klo 10-17.

 

Esittelykohde

Esittelykohteena on arkkitehtiemme suunnittelema parvellinen vapaa-ajan asunto. Tontti on pieni niemeke Päijänteellä, mistä näkymät avautuvat järvelle kolmeen ilmansuuntaan.  Vapaa-ajan asunto suunniteltiin puretun mökin tilalle kallion laelle. Lähempänä rannassa sijaitsevat 60-luvulla rakennettu rantasauna sekä vierasmaja. Tyyliltään vapaa-ajan asunto muistuttaa saaristolaiskylien ikiaikaisia jyrkkäkattoisia taloja. Ajan saatossa talo saa kauniin luonnonharmaan sävyn. Talo on kerrosalaltaan 95,0 m² ja huoneistoalaltaan 82,0 m².

Sisäpintojen verhoilussa on käytetty vähäoksaista mäntyä sekä lehtikuusta. Puuverhous luo sisätiloihin rauhallisen ja lämpimän tunnelman. Kapean runkosyvyyden ansiosta sisätiloihin tulvii valoa ja maisemat välittyvät upeasti yhtenäisen tupakeittiön ympäriltä. Sisätilat jatkuvat katetulle terassille, missä on tilaa kesäkeittiölle ja ruokaryhmälle.

Tutustu taloon luonnosgalleriassa Sunhouse S200216

 

ILMOITTAUDU MUKAAn

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän Sunhouse-taloon. Paikalla on Sunhousen henkilökuntaa, joiden kanssa voit keskustella omasta rakennusprojektistasi. Samalla saat vinkkejä talon suunnitteluun ja rakentamiseen. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Myös lapset ovat tervetulleita!

 

 

KIITOS kaikille OSALLISTUNEILLE!

Katso kuvia talosta.

Sunhouse-S200216-moderni-mökki-95m2(7)-1

Sunhouse-S200216-moderni-mökki-95m2(5)

Sunhouse-S200216-moderni-mökki-95m2(8)