Palvelut heroheader kork580.jpg

blogi, uutiset

Uudet kotisivut julkaistu

Erkka

Sunhouse on julkaissut uudet kotisivut!

Kotisivujen tyyli pyrittiin pitämään yhtä modernina ja raikkaana kuin ennenkin. Sunhouse haluaa tehdä palvelustaan yhä suoraviivaisempaa ja talonhankinnasta helpompaa, joka näkyy myös kotisivuilla. Sisältö on tuotu näyttävästi esille ja omaa talonrakennusprojektia voi alkaa suunnitella jo ennen tapaamista edustajan kanssa. Näin ideoiden voi antaa rauhassa muhia, opetella talonrakentamisen saloja ja tulla tapaamaan edustajaa vasta, kun on siihen oikeasti valmis.

 

PääPAINO visuaalisuudessa ja inspiraatioissa

Panostamme yrityksenä vahvasti visuaalisuuteen. Kenenkään ei pitäisi valita omaa taloaan muutaman lyijykynäskissin perusteella. Pyrimme tuottamaan yhä enemmän valokuvia oikeista Sunhouse-taloista sekä antamaan asiakkaillemme paljon materiaalia inspiroitumista varten. Tästä hyvä esimerkki on, että avaamme vähitellen koko suunnitteluarkistomme asiakkaidemme selattavaksi. Löydät jo nyt mielenkiintoisia luonnoksia luonnosgalleriasta.

Sunhousen arkkitehdit ovat suunnitelleet 10 vuoden aikana satoja ja satoja yksilöllisiä omakotitaloja ja vapaa-ajan asuntoja. Nämä voivat toimia monelle erittäin hyvänä inspiraationlähteenä. Sieltä voi myös ostaa suoraan talon, mikäli täydellinen yksilö löytyy! Siirry luonnosgalleriaan >>

Opi-sivut sisältävät paljon artikkeleita ja oppaita talon suunnittelemiseen ja rakentamiseen liittyen. Moni asiakkaamme on rakentamisen ensikertalainen, joten ennen valinnan tekemistä tulee aiheeseen tutustua hyvin. Näin on helpompaa keskustella rakentamisen vastuista ammattilaisten kanssa. Siirry Opi-osioon >>

 

Uusia talomalleja

Kotisivujen mukana tuotimme paljon uutta materiaalia luonnoksia luonnosgalleriaan, oppaita ja rakentamisen artikkeleja sekä uusia talomalleja. Sunhouse julkaisee Linjakkaisiin neljä uudistettua talomallia, S315:n, S330:n, S380:n sekä S450:n.

Lisäksi Saaristolaistaloihin on lisätty uusi S3, joka on tuttu monelle jo Sunhousen esitteestä. Nyt sen kuvat on saatu myös nettisivuille. 

Lue lisää talomallistosta >>

 

Palautetta ja kehitysideoita

Suuri kiitos kauniista kotisivuista kuuluu mainostoimisto Sherpalle sekä Sales Communicationsille.

Kotisivut kehittyvät jatkuvasti ja virheitäkin on varmasti jäänyt matkan varrelle. Kuulemme mielellämme palautetta sivuista, risut ja ruusut ovat tervetulleita! Voit lähettää palautetta info@sunhouse.fi.

Iloa uusien sivujemme selailuun!