Valokuvia valmistuneista kohteista

Saaristolaistalo Hollolassa

 

Hollolan järvimaisemiin rakennettiin muunnos Saaristolaistalojen M2-mallista. Jyrkällä rinteellä sijaitseva talo on tehty ympärivuotiseen käyttöön. Varasto on kätevästi terassialueen alla, joten erillistä varastorakennusta ei tarvita.

Sisäverhouksessa yhdisteltiin valkoista ja vaalean puun sävyjä. Katon verhous on Sunhousen arkkitehtien suunnittelemaa valkovahattua Kaita-paneelia. Lattia on kuultovalkoista mäntylautaa. Väliseiniä on vähän, joten sisätiloihin saatiin avaruutta. Yläkerran ateljeeullakolla on työpisteen lisäksi kaksi makuutilaa.

Suunnittelija: Inga ja Kalle Oikari, rakennusarkkitehdit
Asuinpinta-ala: 69,0 m² + 14,5 m² ateljeeullakko
Kerrosala: 81,5 m² + 15,5 m² ateljeeullakko

Saaristolaistalo Hollolassa

Saaristolaistalo Hollolassa

Saaristolaistalo Hollolassa

Saaristolaistalo Hollolassa

Saaristolaistalo Hollolassa

Saaristolaistalo-Hollolassa

Saaristolaistalo Hollolassa

Saaristolaistalo Hollolassa

Saaristolaistalo Hollolassa