Vahvaselkä hero.jpg

raksablogi, asuntomessut 2017

Tutustu Mikkelin Asuntomessujen Talo Vahvaselkään

Silja

Sunhousen Talo Vahvaselkä on viisihenkiselle perheelle rakennettu moderni koti. Kompaktin kokoinen talo on suunniteltu aktiivisen perheen tarpeisiin toimivaksi. Kokoa ei lähdetty kasvattamaan kovin suureksi, sillä talo toimii espoolaisperheen kakkoskotina.
Talo Vahvaselkään kuuluu kolme makuuhuonetta, olohuone, keittiö, kylpyhuone, wc ja suihkutilat sekä sivurakennuksessa sijaitseva ylellinen kotikylpylä. Sivurakennuksessa on luonnollisesti sauna, josta aukeaa lasiseinien läpi upea maisema järvelle. Samaa maisemaa voi ihailla myös suojaisan terassin Drop-paljusta.

Päärakennus on suunniteltu porrastumaan maaston mukaisesti, jolloin talon sisätilat muodostavat mielenkiintoisia tasoja. Rakennuksen keskeisimpänä tilana on avara olohuone, jonka kattokorkeus on lähes neljä metriä. Huoneen suuret ikkunat tekevät tilasta ateljeemaisen ja avaavat kauniit näkymät järvimaisemaan.

Ulkotilojen suunnittelu on ollut lähes yhtä tärkeässä roolissa kun itse rakennusten suunnittelu. Pää- ja sivurakennusten tehokkaalla sijoittelulla on saatu aikaan suojaisa ja avara piha, jossa koko perheellä on tilaa harrastaa. Pihan erikoisuutena on InterGreens-puttigriini, joka on ollut golfia rakastavan perheen pitkäaikainen haave.

 

LUE LISÄÄ JA KATSO KUVIA SUNHOUSEN ASUNTOMESSUKOHTEESTA:

Lataa Talo Vahvaselkä -messuesite