Kiekerönmaa herokuva.jpg

uutiset

Kiekerönmaalle valmistui tunnelmallinen Sunhouse-sauna

Silja

Kiekerönmaan porotilalle Rukatunturin läheisyyteen valmistui upea Sunhousen arkkitehtien suunnittelema sauna, joka tarjoaa elämyksiä kaikille aisteille. Sauna sijaitsee kauniilla paikalla Kitkajärven rannalla Konttaisen ja Rukatunturin kohotessa horisontissa.

yksilöllinen sauna Kiekerönmaalla

Sunhousen arkkitehdit Inga ja Kalle Oikari suunnittelivat saunan asiakkaan toiveiden mukaisesti. Rakennus sopii kauniisti ympäröivään pohjoisen maisemaan. Sisätiloissa on käytetty tunnelmallisia luonnonmateriaaleja, kuten tummaa puuta ja vuolukiveä. Pesu- ja saunatilojen keskelle on sijoitettu lasitettu takkahuone, jossa voi vilvoitella löylyjen välissä ja ihailla ikkunoista aukeavaa järvimaisemaa.

Saunasta haluttiin saada mahdollisimman tilava, sen lauteille mahtuukin jopa 20 henkilöä nauttimaan löylyistä. Suuri sauna vaati myös suuren kiukaan, Tulikiven suunnittelema iso vuolukivinen kiuas on sijoitettu keskelle löylyhuonetta. Saunatiloista on suora pääsy ulos ylellisiin kylpytiloihin, jossa voi rentoutua lämmitetyssä poreammeessa tai valaistussa paljussa.

Saunomisen lisäksi Kiekerönmaalla riittää tekemistä ja ihasteltavaa kaikkina vuodenaikoina. 
Tästä pääset Kiekerönmaan omille sivuille >> 

yksilöllinen sauna Kiekerönmaallayksilöllinen sauna Kiekerönmaalla

yksilöllinen sauna Kiekerönmaalla

Laske arkkitehtisuunnittelun hinta