Sunhouse - Suomen kaunein koti: kesämökit

uutiset

Sunhouse mukana Suomen kaunein koti: kesämökit -ohjelmassa

Valtteri

Sunhousen suunnittelema ja toimittama vapaa-ajan asunto on mukana Suomen kaunein koti: kesämökit -ohjelmassa. Ohjelmassa ihastellaan ihania kesänviettopaikkoja, joista yksi kruunataan Suomen kauneimmaksi kesämökiksi. Tuomaristona toimivat arkkitehti Sini Raunio, sisustusarkkitehti Tero Pennanen ja toimittaja Hanna Sumari. Lopullinen voittaja valitaan yleisöäänestyksellä. Sunhousen kohde esitellään ohjelman kolmannessa jaksossa – Designilla sisustetut. Jakso on katsottavissa MTV3:lla 7.5. ja C moressa 30.4.

Ohjelman ensimmäinen kausi ilmestyi vuonna 2017. Silloin voittajaksi valittiin Sunhousen arkkitehtien suunnittelema talo Luvialla

Suomen kaunein koti tuomarit- Tero Pennanen, Hanna Sumari, Sini Rainio

Vapaa-ajan asunto Kemiönsaaressa

Nyt ohjelmassa on mukana vapaa-ajan asunto Loholmenin saarella Kemiönsaaressa. Talo on muunnos Sunhousen Linjakas talo S400-mallista, joka koostuu kahdesta saman katoksen alla olevasta rakennuksesta. Suunnittelu aloitettiin vuoden 2015 taitteessa ja rakentaminen alkoi syksyllä. Talo valmistui vuoden 2016 keväällä.

Päärakennus koostuu suuresta tuvasta sekä keittiöstä, kahdesta makuuhuoneesta ja pienestä eteistilasta. Wc-tiloihin ja varastoon on sisäänkäynti rakennuksen sivusta. Erillisessä saunarakennuksessa on puku- ja löylyhuoneen lisäksi nukkuma-aitta.

Sisätilat avautuvat maisemaan suurista ikkunoista ja luontoa pääsee ihastelemaan jokaisesta huoneesta. Tuvan 8 metrin suuruisen liukulasiseinän avaamalla saadaan runsaasti lisää oleskelutilaa ja meri-ilman tuoksusta voi nauttia sisälläkin. Puiset pintamateriaalit luovat sisätiloihin lämminhenkisen tunnelman. Talon ulkoverhous on käsitelty kuultavalla puunsuojalla, joka jättää puun luonnollista syykuviota näkyviin.

Sunhouse - Suomen kaunein koti: kesämökit

Sunhouse - Suomen kaunein koti: kesämökit

Sunhouse - Suomen kaunein koti: kesämökit

Sunhouse - Suomen kaunein koti: kesämökit

 

Katso videolta asiakkaiden kokemuksia tämän talon rakentamisesta.

KATSO VIDEO