Taloesittely Loviisassa

uutiset, taloesittelyt

Taloesittely Loviisassa 11.6.2023

Valtteri

Sunhouse järjestää taloesittelyn Loviisassa sunnuntaina 11.6. klo 10–17.

Esittelykohde

Esittelyssä on tyylikäs merenrantakohde Loviisan Lappnorissa. Kokonaisuuteen kuuluu vapaa-ajan asunto, aitta ja rantasauna. Avaran hiekkapohjaisen ranta-alueen taakse kätkeytyy suojaisa luonnonpiha. Ranta puuston raoista kimmeltävä meri luo ympäristöön kauniin vaikutelman. Vapaa-ajan asunnossa on kaksi makuuhuonetta, tupakeittiö sekä pesu- ja kodinhoitohuone. Tilava katettu terassi sijaitsee rakennuksen päädyssä, jonka kautta on kulku aittaan. Aitassa on kaksi makuuhuonetta, wc ja varasto.

Rantasauna sijoitettiin rantapuuston taakse. Saunassa on erillinen löylyhuone, pesuhuone, saunatupa ja wc. Löylyhuoneessa on sekä puu- että sähkökiuas. Tupa toimii pukuhuoneena ja tarvittaessa pienenä vierashuoneena.

 

Tutustu projektiin luonnosgalleriassa Sunhouse S200241

 

ILMOITTAUDU MUKAAn

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän Sunhouse-taloon. Paikalla on Sunhousen henkilökuntaa, joiden kanssa voit keskustella omasta rakennusprojektistasi. Samalla saat vinkkejä talon suunnitteluun ja rakentamiseen. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Myös lapset ovat tervetulleita!

 

Ilmoittaudu taloesittelyyn, saat paluupostissa ajo-ohjeet sähköpostiisi.

Ilmoittaudu taloesittelyyn

Taloesittely LoviisassaTaloesittely Loviisassa

Taloesittely Loviisassa

Ilmoittaudu taloesittelyyn, saat paluupostissa ajo-ohjeet sähköpostiisi.

Ilmoittaudu taloesittelyyn