Sunhouse - Taloesittely Porvoossa

uutiset, taloesittelyt

Taloesittely Porvoossa 28.10.2023

Valtteri

Sunhouse järjestää taloesittelyn Porvoossa lauantaina 28.10. klo 10–16.

Esittelykohde

Esittelyssä on Porvoon Kulloonkylään hiljattain valmistunut Sunhousen näyttelytalo. Kokonaisuuteen kuuluu kaksiosainen omakotitalo sekä kolme talousrakennusta. Saunarakennus ja terassialue uima-altaineen sijaitsevat omakotitalon yhteydessä. Päärakennus on sijoitettu kallioseinämän ja länsijyrkänteen väliin, mistä aukeaa avarat näkymät suomalaiseen perinnemaisemaan. Talousrakennukset rajaavat piha-aluetta ja toimivat näköesteenä naapurirakennuksille.

Taloissa on käytetty jykevää 36 mm paksua ulkoverhouspaneelia, jotka on käsitelty Sioo:x puunsuojalla. Sisäverhoukset ovat kauttaaltaan tarkoin lajiteltua lähes oksatonta mäntypaneelia. Mäntyä käytettiin myös kaikissa kiintokalusteissa ja sisäovissa. Talossa on hieman yli 18 kilowatin aurinkovoimala, ilma-vesilämpöpumppu, puukattila ja suuri avotakka.

Tutustu projektiin luonnosgalleriassa Sunhouse S190100

 

ILMOITTAUDU MUKAAn

Toivotamme teidät lämpimästi tervetulleeksi tutustumaan tähän Sunhouse-taloon. Paikalla on Sunhousen henkilökuntaa, joiden kanssa voit keskustella omasta rakennusprojektistasi. Samalla saat vinkkejä talon suunnitteluun ja rakentamiseen. Tarjolla on pientä syötävää ja juotavaa. Myös lapset ovat tervetulleita!

 

Ilmoittaudu taloesittelyyn, saat paluupostissa ajo-ohjeet sähköpostiisi.

Ilmoittaudu taloesittelyyn

Taloesittely Porvoossa

Taloesittely Porvoossa

Ilmoittaudu taloesittelyyn, saat paluupostissa ajo-ohjeet sähköpostiisi.

Ilmoittaudu taloesittelyyn