Moderni puutalo

aloitusvaihe

Moderni puutalo – Tutustu Sunhousen taloihin

Erkka

Sunhouse on keskittynyt modernien puutalojen suunnitteluun ja talopakettien toimittamiseen. Unelmamme on, että yhä useampi Suomessa valmistuva rakennus olisi asiakkaalle yksilöllisesti suunniteltu moderni talo. 

Sunhousen Kuutiomainen talo Q1 on mainio esimerkki, miltä moderni omakotitalo voi näyttää. Kyseessä on kompakti omakotitalo, jossa on pyritty mahdollisimman tehokkaaseen tilan käyttöön, tyylikkyydestä tinkimättä. Q1 talo on ulkoiselta hahmoltaan yksinkertaisen suorakulmainen, jolloin rakennus istuu hyvin pienellekin tontille. Taloa voidaan muokata vapaasti arkkitehtiemme toimesta.

Sunhouse kuutiomainen talo Q1

Asiakkaat kertovat, kuinka rakennushanke Sunhousen kanssa sujui.

KATSO VIDEO>>

Sunhouse Kuutiomainen talo Q1

Rakennuksen valmistamiseen ja ylläpitoon kuluvan energian määrää on pyritty minimoimaan mahdollisimman energiatehokkaalla muodolla ja materiaalivalinnoilla. Moderni arkkitehtuuri nojaa monella tapaa perinteisiin ja hyviksi todettuihin muotoihin ja materiaaleihin. Kuutiomainen puutalo onkin ekologinen ja raikas vaihtoehto laatutietoiselle perheelle. 

Sunhous Saaristolaistalo Sauna

Kuva: Sunhouse Saaristolaistalo L1

Tarpeitasi vastaava moderni puutalo löytyy helposti Sunhousen talomallistosta tai luonnosgalleriasta tai se voidaan suunnitella täysin toiveidesi mukaisesti.

 Selaa talomallistoa


 

LUE MYÖS

Miten suunnitella aikaa kestävä talo?

Kuinka pitkään puutalo kestää?

Mitä arkkitehti miettii suunnittelussa?